Langtidsholdbare universer er blevet en del af den “opfindsomme” reklamekultur. Og for ikke at miste al for mange kunder bør vi skabe et univers omkring minoritetsgrupper. Indtil nudister begynde at danse linedance – Så kommer reaktionen og undskyldningerne. Men det er nu mest Knoldø jeg har i tankerne. Super optagelser – støvet, mørkt, mudder, truende skyer, mennesker der ser hår under armene som en praktisk foranstaltning mod kulden, roevin og rådden frugt. Og så kommer chokket – Det smukkeste, rendyrkede, elegante, smagfyldte Packshot med tilbud fra Føtex. Kontrasten er så stor, at hjernen slet ikke kan kapere budskabet med så kort varsel. Den vil stadig ha’ linket fra roevinen over til den fine rødvin. Det svarer til, at man har smagt på noget ulækkert og derefter skal ha’ sin livret, mens det andet stadig er i munden. Godt gået begge to – for det må da være to vidt forskellige steder filmen er idégenereret.